Metro

Rama: Do të nderohen ata që kontribuuan për çlirimin e Prishtinës

 

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se do të kujdeset si udhëheqës i komunës që të gjithë pjesëtarët e komunitetit që kanë kontribuuar para, gjatë dhe pas luftës, të nderohen.

Gjatë homazheve që ka bërë me zyrtarët komunalë te shtatorja e “Zahir Pajazitit” në Prishtinë me rastin e Ditës së Çlirimit të kryeqytetit, Rama ka thënë se qytetarët e Kosovës vetëm të bashkuar si shoqëri do të ecin përpara.