Metro

Inspektorati në Prishtinë ndërpret punimet pa leje të një objekti

 

Drejtoria e Inspektoratit në Prishtinë ka gjobitur dhe ndërprerë një objekt për punime pa leje të shtunën.

Sipas njoftimit në Facebook, Inspekcioni ka gjobitur dhe ndërprerë punimet rreth vendosjes pa leje të një konstruksioni metalik në hapësirat publike në qendër të qytetit pa pasur leje apo pëlqim nga organi kompetent.