Metro

Prishtina ende pa organizim të aktiviteteve verore

 

Me ngritjen e temperaturave, sheshet e Prishtinës marrin gjallëri.

Fëmijët që lozin nën shoqërimin e prindërve të tyre, qytetarë që dalin të relaksohen duke ecur dhe qentë endacakë që e kanë bërë territor të tyre këtë pjesë.