Metro

Musmurati: Të gjitha shkollat dhe çerdhet në Prishtinë do të pajisen me kamera

 

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati ka thënë se Policia ka filluar me aktivitete të shtuara rreth shkollave.

Ajo ka thënë se shqetësimi i prindërve është edhe shqetësim i Komunës.