Metro

E padëshirueshme në shkollë, drejtoresha e “Sami Frashërit” thotë se po punon nga shtëpia

 

Ka shtatë muaj që Zyra e drejtorit në gjimnazin “Sami Frashëri” në kryeqytet qëndron e mbyllur.

Drejtoresha Fahrije Retkoceri thotë se nuk ndihet e sigurt ta kryejë detyrën e saj në ambientet e këtij objektit. Zgjedhja e saj, atëkohë, është përcjellë me bojkot të mësimit të disa mësimdhënësve dhe me protesta.