Metro

Ngrohja në Prishtinë nuk do të shtrenjtohet

 

Rryma për pak ditë pritet të shtrenjtohet, kompanitë rajonale të ujësjellësve dhe ato të grumbullimit të mbeturinave kanë paralajmëruar nisjen e procedurave për këtë. E vetmja kompani publike që premton se nuk do të kërkojë rritje të tarifave, është ngrohtorja e Prishtinës, Termokosi.

Kryeshefi i Termokosit, Arsim Fetahu, thotë se të paktën këtë sezon nuk do të ketë kërkesë për rritje të tarifave.