Metro

12-vjeçarja që u sulmua nga qentë endacakë në Prishtinë kërkon zgjidhje nga Komuna

 

Më 14 janar një 12-vjeçare u sulmua nga qentë endacakë në Prishtinë dhe nga ta ka pësuar lëndime në disa pjesë të trupit. Mjaltina Kadriu thotë se pas rastit që i ndodhi, ka mbetur e traumatizuar.

Nga emisioni SOT në KTV, ajo ka bërë thirrje që rasti i saj të jetë shkas që institucionet të ndërmarrin masa ndaj qenve endacakë dhe ta zgjidhin problemin me ta tash e sa kohë.