Metro

“Ismail Qemali” në skenarin C, mbi 10 mësimdhënës e 50 nxënës të prekur me COVID-19

 

Më shumë se 10 mësimdhënës dhe 50 nxënës kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Ismail Qemali” në Prishtinë.

Kështu ka bërë të ditur në emisionin “SOT” të KTV-së, drejtoresha e kësaj shkolle Mimoza Krasniqi, e cila ka thënë se edhe para se të kalonte e tërë shkolla në skenarin C të mësimit, siç u njoftua një ditë më parë, 8 klasë të kësaj shkolle tashmë kishin kaluar në këtë skenar.