Metro

Edhe 10 ditë afat për zgjedhjen e kryesuesit të Kuvendit të Prishtinës

Foto: Koha / ilustrim
 

Sipas afatit kohor, kanë mbetur edhe 10 ditë për zgjedhjen e kryesuesit të Kuvendit Komunal të Prishtinës. Mbledhja për këtë duhet të mbahet jo më larg se 30 ditë pas betimit të anëtarëve të Kuvendit Komunal dhe kryetarit të komunës.

6 janari është dita e fundit për të zgjedhur kryesuesin e Kuvendit Komunal. Në të kundërtën, Asambleja shkon në zgjedhje të reja.