Metro

60 raste aktive me koronavirus në Prishtinë

Covid-19
Foto: KOHA
 

Në Prishtinë aktualisht janë 60 raste aktive me koronavirus, pasuar nga Ferizaj me 46 raste, Prizreni 22, Gjilani 22, Klina 19, Kaçaniku 15, Malisheva 14, Vushtrria 13, Peja 13, Lipjani 12, Drenasi 11 e të tjera.

Sipas MSH-së, në 24 orët e fundit janë regjistruar 4 raste pozitive me koronavirus dhe 8 persona të shëruar.