Metro

Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

 

Prishtina vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19 në Kosovë.

Deri tash kryeqyteti ka 54 raste aktive me koronavirus. Pas Prishtinës është Ferizaj me 48, Klina 23, Gjilani me 21 dhe komuna tjera me më pak raste.