Metro

54 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

 

Prishtina vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19 në Kosovë.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, Prishtina ka 54 raste aktive. Pas Prishtinës është Ferizaj me 48 raste, Klina 23, Prizreni 21 dhe komuna tjera me më pak raste.