Metro

Prishtina ndez dritat e festave të fundvitit

 

Komuna e Prishtinës sonte ka ndezur dritat dekorative të festave të fundvitit.

Sheshet e kryeqytetit kanë marrë pamje tjetër në festën e 28 nëntorit dhe në prag të festave të fundvitit.