Metro

Prishtina me 110 raste aktive me COVID-19

 

Prishtina vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Sot Prishtina ka 110 raste aktive me COVID-19 duke lënë pas Prizrenin me 61 raste, Ferizajn me 40, Gjilanin me 37 dhe të tjera komuna me më pak raste.