Metro

Rama: Kundërkandidatët janë djem të mirë, por s’kanë eksperiencë në konkretizim të projekteve

Foto: Facebook
 

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për komunën e Prishtinës, Përparim Rama, tha se asnjë nga kandidatët e tjerë për kryeqytetin nuk kanë eksperiencë në menaxhimin dhe konkretizimin e projekteve. Ky fakt sipas tij, e bën atë si kandidatin më të përshtatshëm për Prishtinën.

“Unë mendoj që është euforia e Vetëvendosjes me të cilën ballafaqohemi, mirëpo në aspektin e kundër kandidatëve mendoj që të gjithë janë djem të mirë dhe të fushave të mira, mirëpo me të vërtetë mendoj që duhet me qenë një person i cili ka eksperiencë në aspektin e menaxhimit, në aspektin e kuptimit të qytetit e proceseve të projekteve në mënyrë që mos të mbesin gjërat si ide, e këtë e bëjë unë çdo ditë, kështu që nuk mendoj që nuk shoh ndonjë kundër kandidat që do të ishte në pozitë më të mirë se unë”.