Metro

Në Gërmi kamerat kapin ujqit e murrmë

 

Për herë të parë pas shumë vitesh, në Parkun e Gërmisë është vënë re prania e ujkut të murrmë, kanë bërë të ditur Milot Kurshumlia dhe Besnik Fetiu nga Grupi “Wildlife – Albanian Photograpers”.

Siç shihet nga pamjet e publikuara, dy ujq të tillë janë vënë re rreth orës 4 të mëngjesit të mërkurën e 8 shtatorit.