Metro

Hajdari: Nuk do të ketë ndërtime brenda parkut të Gërmisë

 

Drejtoresha e Parqeve në Komunën e Prishtinës, Fatime Hajdari, ka thënë se Parku i Gërmisë është peizazh i mbrojtur me ligj dhe se brenda hapësirës së tij nuk do të lejohen ndërtime.

Hajdari ka thënë në “038” të KTV-së se në planin Zhvillimor Komunal janë paraparë disa ndërtime në këtë hapësirë, mirëpo ka shtuar se drejtoria që ajo udhëheq ka dërguar vërejtjet e saj dhe se ka kërkuar që ato të mos përfshihen në këtë plan zhvillimor.