Metro

Komuna e Prishtinës kërkon që punimet në “Muharrem Fejza” të kryhen brenda 15 ditëve

 

Komuna e Prishtinës u ka kërkuar operatorëve që janë duke kryer punimet në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë, që t’i përfundojnë ato brenda 15 ditëve të ardhshme.

Drejtori i Investimeve Kapitale dhe Menaxhimit të Kontratave në Komunën e Prishtinës, Gëzim Mehmeti, u takua të enjten me operatorët ekonomik të cilët janë duke kryer punime në këtë rrugë, në lagjen Mati 1, në Prishtinë.