Metro

Vetëm katër raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

 

Komuna e Prishtinës është ndër komunat që numëron më së paku raste aktive me COVID-19. Ndonëse për gjatë gjithë kohës numri më i madh i të infektuarve dhe rasteve aktive ishte në kryeqytet, tashmë kjo ka ndryshuar.

Prishtina renditet e 12-ta për nga numri i të infektuarve me katër raste.