Metro

Kush janë kandidatët për kryetar të Prishtinës?

 

Është nënkryetar komune dhe po synon që të marrë pozitën e kryetarit.

Kështu, Selim Pacolli nga AKR-ja po i hyn garës për herë të dytë për kryetar të Prishtinës. Puna në Komunë vitet e fundit thotë se është avantazh ngase kundërkanditatët, sipas tij, nuk e njohin qytetin në detaje sikurse ai.