Metro

Selim Pacolli kandidat i AKR-së për kryetar të Prishtinës

Foto: Facebook
 

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Selim Pacolli, do të jetë kandidat për kryetar të kësaj komune nga Aleanca Kosova e Re (AKR), ka njoftuar vëllai i tij, Behgjet Pacolli.

Ky i fundit ka shkruar në Facebook se Pacolli e ka dëshmuar veten si menaxher i aftë dhe vizionar që mund t’i adresojë sfidat e Prishtinës.