Metro

Halili: 70% e stafit të QKMF-së në Prishtinë e kanë kaluar Covid-19, 60% janë vaksinuar

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF), Rrezart Halili, në një intervistë për Ekonomia Online tha se 70% e stafit shëndetësorë në këtë qendër e kanë kaluar virusin dhe mbi 60% e stafit janë vaksinuar.

Halili tha më tej se janë ballafaquar me mungesë të stafit, për çka edhe ka ndikuar në kryerjen e punëve.