Metro

Shkolla “Faik Konica” nis me orë shtesë mësimore

 

Në shkollën fillore “Faik Konica” në Prishtinë që nga e mërkura nxënësit kanë nisur me orë mësimore shtesë në mënyrë që të përgatiten më mirë për Testin e Arritshmërisë. Drejtoresha e shkollës, Jehona Oruçi, ka treguar për KOHËN rreth organizimit të orëve plotësuese dhe shtuese për nxënësit e kësaj shkolle.

“Jemi duke organizuar edhe mësim mbështetës për klasat e 9-ta që t’i ndihmojmë nxënësit për përgatitjen rreth Testit të Arritshmërisë”, ka thënë ajo teksa ka shtuar se këto orë shtuese po mbahen në formë virtuale.