Metro

Pandemia i lë jashtë funksionit shtëpizat prej druri në Gërmi

Periudhat e sezoneve të nxehta dhe ato kur nxënësit ishin në pushime nga mësimet mbushnin 13 shtëpizat nga druri në Parkun e Gërmisë.

 

Periudhat e sezoneve të nxehta dhe ato kur nxënësit ishin në pushime nga mësimet mbushnin 13 shtëpizat nga druri në Parkun e Gërmisë.

Në këtë hapësirë mbizotëronte një atmosferë më ndryshe, me ngjyra, me të qeshura, e me lojëra të shumta të cilat zhvilloheshin nga fëmijët të cilët vinin dhe bënin kamping. Mirëpo një situatë e ngjashme nuk është e njëjta për gati tash e 2 vjet.