Metro

6 muaj pas asfaltimit mbushet me gropa rruga prej 280 mijë eurosh në kryeqytet

6 muaj pas asfaltimit mbushet me gropa rruga prej 280 mijë eurosh në kryeqytet
 

Ka vetëm gjashtë muaj që është shtruar, por gropat dhe plasaritjet në këtë periudhë të shkurtë, sipas banorëve, tregojnë për cilësinë e dobët të asfaltit.

Rruga “Shklezen Haradinaj” në Kolovicë ka kushtuar mbi 280 mijë euro.