Metro

Komuna e Prishtinës s’e ka prioritet inspektimin e masave

Komuna e Prishtinës s’e ka prioritet inspektimin e masave
Foto: Ilustrim
 

Drejtori i Inspektoratit në Prishtinë, Adonis Tahiri, thotë se inspektorët e kësaj komune nuk e kanë prioritet inspektimin e masave të reja të marra nga Qeveria.

Sipas tij, me gjithë rrezikun e vazhdueshëm, punëtorët komunalë u anashkaluan dhe nuk u kompensuan sikur kategoritë e tjera.