Metro

Reduktime të ujit në disa zona për shkak të turbullirës në kanalin e Ibër Lepencit

Foto: Ilustrim
 

Obiliq, Fushë-Kosova, Drenasi dhe lagjia “Kalabria” në Prishtinë do të mbesin pa ujë të pijshëm për shkak të turbullirës në kanalin e Ibër Lepencit.

KRU “Prishtina” ka sqaruar se si pasojë e reshjeve të shiut ditët e fundit, janë rritur rrjedhjet sipërfaqësore në zonat fushore dhe të njëjtat kanë përfunduar te kanali i Ibër Lepencit, kanal prej të cilit merret uji i papërpunuar për t’u trajtuar për pije.