Metro

Disa lagje në Prishtinë pritet të mbesin pa ujë, shkak dëmtimi i një gypi

Disa lagje në Prishtinë pritet të mbesin pa ujë, shkak dëmtimi i një gypi
 

Disa lagje në Prishtinë pritet të mbesin pa ujë të pijshëm shkaku i një rrjedhje në gypin e Badocit në rrugën “Shaqir Igrishta”, ka njoftuar KRU Prishtina.

KRU Prishtina ka thënë se ekipet janë në terren dhe po mundohen ta sanojnë dëmtimin.