Metro

Parkingje publike me pagesë në tri rrugë të Prishtinës

Parkingje publike me pagesë në tri rrugë të Prishtinës
 

Shenjat që tregojnë se këtu mund të qëndrosh vetëm 120 minuta dhe se duhet paguar për parking janë vendosur tashmë në rrugët “Fehmi Agani”, “Rexhep Luci” e “Mark Sopi” në kryeqytet.

Qytetarët janë të ndarë sa i përket fillimit të implementimit të pagesave në parkingje publike