Metro

Abrashi nuk i lidh projektet e ministrisë me kandidaturën për kryetar të Prishtinës

Fokusi i Ministrisë së Infrastrukturës në projekte për Prishtinën nuk kanë të bëjnë me kandidaturën e mundshme të ministrit Arban Abrashi për të parin e kryeqytetit, në zgjedhjet e ardhshme lokale.

 

Fokusi i Ministrisë së Infrastrukturës në projekte për Prishtinën nuk kanë të bëjnë me kandidaturën e mundshme të ministrit Arban Abrashi për të parin e kryeqytetit, në zgjedhjet e ardhshme lokale.

Rregullimi i hyrjes prej Grashticës, zgjerimi i rrugës për Hajvali, një lidhje e rrugës për Podujevë dhe financimi i Rrugës A janë disa nga projektet që Ministria e Infrastrukturës ka iniciuar së fundmi, ndërsa Abrashi ka thënë në emisionin “038” se kjo është “vetëm për t’i ndihmuar Prishtinës”.