Metro

Aksionarët paralajmërojnë shqyrtimin e pozitës së kryeshefit të “Trafikut Urban”

 

Një urdhëresë ndëshkimore dhe një vendim i Gjykatës për çështjen e pasojave juridike janë dokumentet në duar të aksionarëve të “Trafikut Urban”, të cilët në mungesë të Bordit mbikëqyrës, do ta shqyrtojnë pozitën e kryeshefit të kësaj ndërmarrjeje, Lulzim Rexhepaj.

Ai është ndëshkuar me 200 euro gjobë para tre muajsh nga Gjykata Themelore në Prishtinë pas një padie që ia kishte bërë një punonjëse për mënyrën e komunikimit me të.