Metro

Komuna e Prishtinës do të kompensojë edhe qytetarët që rezultuan pozitivë në testet serologjike

Komuna e Prishtinës do të kompensojë edhe qytetarët që rezultuan pozitivë në testet serologjike
 

Të martën është hapur platforma online e aplikimit për ndarjen e ndihmës financiare për qytetaret e Komunës së Prishtinës, që kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Në aplikacionin online thuhet se nga kjo ndihmë do përfitojnë personat e testuar me testin RT-PCR, gjë që ka shkaktuar shqetësime dhe ka nxitur reagime të qytetarëve sidomos të atyre që ishin testuar me test serologjik.