Metro

Ahmeti thërret të evitohen grumbullimet në kryeqytet: “40% zbritje, 100% infeksion”

Ahmeti thërret të evitohen grumbullimet në kryeqytet: “40% zbritje, 100% infeksion”
Foto: Ilustrim
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka reaguar në lidhje me grumbullimet e mëdha të njerëzve në dyqane në atë aktivitetin e quajtur “Black Friday”.

Ahmeti përmes një postimi në Facebook ka aluduar se grumbullime të tilla janë shumë të rrezikshme, dhe ka mundësi shumë të mëdha të përhapjes së infeksionit.