Metro

Ahmeti: Mbi 500 biznese kanë aplikuar për grante në më pak se dy orë

Ahmeti: Mbi 500 biznese kanë aplikuar për grante në më pak se dy orë
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se mbi 500 biznese kanë aplikuar në programin për grante për mikro-biznese. Ai thotë se kjo ka ndodhur për më pak se dy orë.

Ahmeti në një postim në Facebook ka thënë se kjo duhet të jetë alarm për Qeverinë dhe Kuvendin e Kosovës.