Metro

Sot mbyllet për qarkullim një rrugë në Prishtinë

 Sot mbyllet për qarkullim një rrugë në Prishtinë

Nga sot, duke filluara nga ora 09:00 rruga “Agim Ramadani”, segmenti prej udhëkryqit të rrugës “Qamil Hoxha” deri tek objekti i Teatrit Kombëtar dhe prej objektit të Kishës Ortodokse deri tek udhëkryqi për hyrje në Fakultetin Ekonomik, do të jetë i mbyllur për qarkullim të trafikut.

Nga komuna e Prishtinës kanë njoftuar se mbyllja do të jetë derisa të përfundojnë punët në asfaltimin e shtresimin e këtij aksi rrugor.