Metro

Të enjten bllokohet një pjesë e rrugës “Agim Ramadani” në Prishtinë

Të enjten bllokohet një pjesë e rrugës “Agim Ramadani” në Prishtinë
 

Rruga “Agim Ramadani” në Prishtinë, segmenti prej udhëkryqit të rrugës “Qamil Hoxha” deri tek objekti i Teatrit Kombëtar dhe prej objektit te Kishës Ortodokse deri tek udhëkryqi për hyrje në Fakultetin Ekonomik, të enjten do të jetë e mbyllur për qarkullim të trafikut përkohësisht, ka bërë të ditur Komuna e Prishtinës.

Sipas njoftimit, mbyllja e këtij segmenti do të bëhet në orën 9:00 dhe do të vazhdojë kështu deri në përfundim të punimeve rreth asfaltimit.