Metro

Mbyllet shkolla fillore “Faik Konica” në Prishtinë

Mbyllet shkolla fillore “Faik Konica” në Prishtinë

Për shkak të shtimit të rasteve me koronavirus, është marrë vendim që shkolla fillore “Faik Konica” të mbyllet nga java e ardhshme dhe mësimi të kthehet në online, sipas skenarit C.

Vendimi është bërë i ditur të premten nga vetë shkolla në Facebook.