Metro

Përjashtohet mundësia e karantinimit të Prishtinës, paralajmërohen sanksione

Përjashtohet mundësia e karantinimit të Prishtinës, paralajmërohen sanksione

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj dhe kryetari i komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti pas takimit janë marrë vesh që mos të ketë karantinim të kryeqytetit.

Zemaj tha se do të marrin të gjitha masat e nevojshme, qoftë edhe kufizimet, por që një gjë e tillë nuk është bërë tani.