Metro

Sot fillon procesi i deratizimit në Prishtinë, kërkohet bashkëpunimi i banorëve

Sot fillon procesi i deratizimit në Prishtinë, kërkohet bashkëpunimi i banorëve
Foto: Ilustrim

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se gjatë së hënës do të fillojë procesi i deratizimit vjeshtor, apo eleminimi i brejtësve, i rrjetit të kanalizimit, bodrumeve dhe garazheve publike në lagjet e Prishtinës.

Kryetari i komunës, Shpend Ahmeti, ka shkruar në Facebook se ky proces ka për qëllim ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm të qytetarëve përmes zvogëlimit dhe mbajtjes nën kontroll të numrit të brejtësve.