Metro

Komuna e Prishtinës lanson brendin dhe platformën informuese turistike

Komuna e Prishtinës lanson brendin dhe platformën informuese turistike

Komuna e Prishtinës bën prezantimin dhe lansimin e brendit dhe platformës informuese turistike të Prishtinës.

Blerta Basholli, drejtoreshë e Drejtorisë se Kulturës ka thënë së me shumëllojshmërinë e saj kulturore, kombinimin simpatik të ndërtesave arkitektonike ikonike, artit të këndshëm për sytë, histrorisë domethënëse, kuzhinës së pasur, rrugëve plot lëvizje dhe mikpritjes së pakrahasueshme, Prishtina imponon dinamizimin e saj me një frymë konstruktive.