Metro

Katër të infektuar me koronavirus në “Pjetër Bogdan”, mësimi kalon online

Katër të infektuar me koronavirus në “Pjetër Bogdan”, mësimi kalon online
Foto: Ilustrim

Tre mësimdhënës dhe një punëtor teknik kanë rezultuar pozitiv në shkollën “Pjetër Bogdan” në Prishtinë, kështu që mësimi do të kalojë përkohësisht online. Lajmin e ka konfirmuar për KOHËN, drejtoresha për Arsim në Komunën e Prishtinës, Shpresa Shala.

Po ashtu ka kaluar online edhe një klasë në gjimnazin “Sami Frashëri”, pasi një nxënës ka rezultuar pozitiv me koronavirus.