Metro

Lansohet “Aplikacioni online për leje ndërtimi” në komunën e Prishtinës

Lansohet “Aplikacioni online për leje ndërtimi” në komunën e Prishtinës

Është lansuar sistemi “Aplikacioni online për leje ndërtimi” në komunën e Prishtinës, e para në Republikën e Kosovës dhe në rajon, e cila digjjitalizon procedurën për leje ndërtimi, njoftoi Komuna.

Përmes këtij aplikacioni do të mundësohet digjitalizimi i tërë procedurave të aplikimit dhe procesit të trajtimit të kërkesave.