Metro

Stacioni i Autobusëve në Prishtinë për shkak të pandemisë humbi gjysmë milion euro

Stacioni i Autobusëve në Prishtinë për shkak të pandemisë humbi gjysmë milion euro

Situata e pandemisë dhe masat kufizuese që ishin ndërmarrë kundër virusit, i ka shkaktuar dëme të mëdha edhe Stacionit të Autobusëve në Prishtinë.

Drejtori i stacionit të autobusëve në Prishtinë, Luan Hoti ka thënë se situata financiare në stacionin e autobusëve ka qenë shumë e vështirë, gjë që ka rezultuar me humbje të afër gjysmë milion euro në këtë ndërmarrje.