Metro

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Qendrës Kulturore për të Rinj dhe Bibliotekës në Kodër të Trimave

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Qendrës Kulturore për të Rinj dhe Bibliotekës në Kodër të Trimave

Një lajm i shumëpritur për banorët e lagjes Kodra e Trimave në kryeqytet.

Kanë përfunduar të gjitha procedurat e prokurimit dhe është nënshkruar kontrata për ndërtimin e Qendrës Kulturore për të Rinj dhe Bibliotekës në lagjen Kodra e Trimave.