Metro

Për shkak të punimeve, në tri rrugë në kryeqytet planifikohet ndalja e ujit të premten

Për shkak të punimeve, në tri rrugë në kryeqytet planifikohet ndalja e ujit të premten
Foto: Ilustrim

Për shkak të punimeve në rrjetin e ujësjellësit, të premten KRU “Prishtina” ka planifikuar ndaljen e ujit në tri rrugë në kryeqytet.

Siç është bërë e ditur nga Ujësjellësi, janë bërë të gjitha përgatitjet teknike, ndërsa ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit janë të gatshme për intervenim të pandërprerë.