Metro

Prishtina hap thirrjen publike për projektpropozime kulturore

Prishtina hap thirrjen publike për projektpropozime kulturore

Drejtoria e Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka hapur thirrjen publike për të gjitha organizatat joqeveritare, individët, bizneset të regjistruara në Republikën e Kosovës, programi i punës i të cilave është i fokusuar e fushën e kulturës, të aplikojnë për mbështetje financiare në thirrjen publike të Fazës së II-të 2020, transmeton KOHA.

Tutje bëhet e ditur se OJQ-të, individët dhe bizneset, në përputhje me këtë thirrje publike, mund të aplikojnë me projektpropozimet për organizimin e aktiviteteve kulturore si më poshtë: