Metro

Trafiku Urban në Prishtinë i kthehet orarit të rregullt

Trafiku Urban në Prishtinë i kthehet orarit të rregullt

Trafiku Urban në Prishtinë ka njoftuar se i është kthyer orarit të rregullt të qarkullimit të autobusëve nga ora 06:00 deri në orën 22:00, pas masave të reja të marra nga Qeveria e Kosovës, më saktësisht sa i përket lëvizjes së lirë të qytetarëve.

Trafiku Urban ka njoftuar se duhet kufizuar numri i udhëtarëve maksimalisht në 20 në një autobus dhe të mbahet distanca fizike, si dhe obligim është mbajtja e maskave.