Metro

KRU Prishtina identifikon numër të madh të manipulimeve me ujëmatës

KRU Prishtina identifikon numër të madh të manipulimeve me ujëmatës
Foto: Ilustriim

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka hasur në shumë manipulime me ujëmatës gjatë kontrollimit të zonave ku shërben: si Prishtinë, Fushë-Kosovë, Lipjan, Podujevë, Obiliq, Shtime, Drenas dhe Graçanicë.

Sipas njoftimit të KRU Prishtina, identifikimi i manipulimeve me ujëmatës do të vazhdojë edhe në javët në vazhdim.