Metro

KEDS-i investon 16.5 milionë euro në Prishtinë, kabllot e ekspozuara do të futen nën tokë

KEDS-i investon 16.5 milionë euro në Prishtinë, kabllot e ekspozuara do të futen nën tokë

Drejtori i KEDS-it, Alper Erbas dhe kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti kanë inspektuar në terren investimet e KEDS-it në kryeqytet.

I pari i kryeqytetit dhe drejtori i KEDS premtuan se shumë shpejt kabllot e ekspozuara do të futen në tokë, dhe kështu do të eliminohet rreziku për qytetarët e Prishtinës.