Metro

10 dhe 7 euro çmimi mujor i parkingut për banorët rezidentë në Prishtinë

 

Korriku është muaji gjatë të cilit pritet të funksionalizohet pajisja elektronike përmes së cilës do të menaxhohen parkingjet publike afër vendbanimeve në Prishtinë.

Përdorimi i këtij programi kompjuterik fillimisht do të nisë në rrugët më të frekuentuara të qytetit.